19 mai 2013

Jurnalul recunostintei - 35

203... duminica Femeilor Mironosite!, cu bucurii! Mo si Moni la bisericuta Sf. Nicolae "Dintr-o zi", la sarbatorirea unui an de la resfintirea bisericii! hram si oameni-femei, aproape! Stefania si doamna discreta... Mo saritoare, dand fuguta la farmacie dupa calciu, venind si cu un paharut de apa...  vantul adiind printre miscarile noastre... peretele bisericii devenind poros si viu, cand noi cu totii cantam: Hristos a inviat din morti, cu moartea pre moarte calcand... peretii bisericii devenisera parca o piele transparenta care respira... noi cei de afara cantand, la fel cei dinauntru... noi toti fiind de fapt Inauntru, in inima care ne pulsa si ne respira!... la sfarsitul Sfintei Liturghii, cate un dar pentru fiecare, miscandu-ne! multumim!

 dvd
 icoana
...si mir...
204... Mo a venit incarcata de daruri! cozonacel, salatica de ardei capia (multumim, mamica Domnica!), carticele, ciocolata cu alune maaaaari, cesti de ceai ... totul cu atata grija!... am povestit si am mers impreuna... ce bine!... 
la o cana de ceai! 
cu achimenes Camille Brozoni

6 comentarii:

  1. Multumesc,surioara,pentru darul de suflet:bucuria credintei!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos povestesti! Parca ma vad (cu ochii mintii) acolo, langa tine, langa cana de ceai si floricica de achi. (Valentina33)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat ma bucur, Valentina! Ai vreun ceai preferat? Sa pun ceainicul pe foc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa... Am multe ceaiuri preferate (flori de tei, flori de soc, catina, ceai verde, Rooibos, Pu-Erh) dar se intampla sa descopar mereu cate unul, parca si mai bun. Asa ca oricare ceai e savurat cu placere, in comapnia unui suflet cu care rezonez. Te imbratisez, cu drag!

      Ștergere
    2. Azi te invit la un ceai Indonesian Sencha (green tea), pe fundalul teilor infloriti, in adierea vantului!...

      Ștergere

buna, Tata

sunt eu, Fata Ta... am venit să mă aştepţi în Prag... Aceasta e Moştenirea mea