22 sept. 2012

cancer - tratament Gh. Motorca (1)

Gheorghe Motorca
(Cabinetul "Farmacia Verde" - Oradea)

"Extractele noastre au un potential fantastic de intarire a sistemului imunitar"Noi succese in lupta cu boala, obtinute de terapeuti naturisti popularizati in "Formula As"

Muntii Apuseni s-au gatit de toamna... Culorile padurii iti linistesc privirea si iti mangaie sufletul. Ceata diminetii amplifica aura de mister a statornicilor munti, dandu-le o maretie aparte. Daca te incumeti la drum pe potecile abrupte ce se arata ici-colo de sub covorul de frunze, 
poti vedea in inima muntelui cativa oameni cu cosuri de rachita in spate, umbland dupa plante de leac. E ultima chemare a naturii la impartirea darurilor tamaduitoare, inainte de a se ascunde sub strat gros de zapada, iar culegatorii de plante medicinale stiu acest lucru.
Cand soarele ajunge pe crestetul padurii, un Aro albastrui se porneste la drum, cu oameni si plante, spre Oradea. Acum, "Farmacia Verde" e pregatita sa dea noi sperante de viata celor ce nu-si gasesc leac pentru suferintele care-i macina.
Absolvent al Iefs-ului, profesor de educatie fizica, atlet de performanta cu numeroase titluri nationale, de cand a descoperit in podul casei caietul cu retete al bunicii Sofia, Gheorghe Motorca a devenit... terapeut. Maculatorul acela ponosit de ani este pentru el si acum un indreptar de viata lunga. Continuand indeletnicirea bunicii sale in mod stiintific, d-l Motorca are de ce sa fie multumit: fostii pacienti dau telefoane sau vin pana la cabinet, pentru a-i multumi. Si ce bucurie mai mare poate fi pentru un om, decat sa vada ca semenii sai, condamnati la suferinta de ineficienta medicinii clasice, sunt din nou plini de viata? Recunostinta nu se poate cantari. Un zambet, o strangere de mana fac uneori cat tot aurul din lume. "Pentru mine, cea mai mare rasplata vine de la Dumnezeu", spune Gheorghe Motorca. "Sunt fericit de fiecare data cand aud un cuvant de multumire, cand vad ca pot sa le redau speranta unor oameni deznadajduiti."
Fara a avea pretentii de specialist in domeniu, Gheorghe Motorca s-a inconjurat de medici si biochimisti, cu care colaboreaza in elaborarea retetelor si in munca de cercetare. Rezultatele muncii sale vorbesc de la sine, dar modestia nu-l lasa sa-si atribuie victorii in lupta cu bolile. "Natura face adevarate minuni. Nu exista boala pe pamant care sa nu poata fi tratata de puterea plantelor."
Si intr-adevar, privindu-i registrul de consultatii, vad ca in partea dreapta, la rubrica "Observatii", predomina un singur cuvant: Vindecat! Cat despre diagnosticele pacientilor, acestea sunt foarte diferite: diabet, colite de fermentatie, ulcere gastrice si duodenale, diskinezii biliare, psoriazis, lupus eritematos, boli cardiovasculare (hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, arterita), afectiuni pulmonare, chisturi ovariene, fibroame uterine, noduli tiroidieni, hemoroizi, hepatite cronice, ciroze, leucemii, dar si cancer pulmonar, cancer hepatic, cancer gastric, cancer uterin.
Durata tratamentului variaza de la trei-patru luni la un an sau chiar mai mult, in cazul unor afectiuni grave. "Pacientii simt puterea tamaduitoare a plantelor chiar dupa primele saptamani de tratament. Amestecurile de plante pentru ceaiuri si extractele noastre au un potential fantastic de intarire a sistemului imunitar. Fitoterapia, chiar daca actioneaza mai lent asupra organismului, este indicata pentru tratarea cauzelor ce declanseaza boala. Principiile active ale plantelor ajung pana la nivel celular, dezintoxicand intregul organism. Se purifica astfel sangele, organismul se revitalizeaza, putand sa-si desfasoare procesele fizico-chimice specifice la parametri optimi. Poate de aceea se vindeca simultan mai multe boli de care sufera acelasi pacient."
Despre cancer, Gheorghe Motorca vorbeste cu respect, fara sa se hazardeze in declaratii fanteziste: "Cancerul ramane marea provocare a medicinii. Dar nici noi nu stam cu mainile-n san. Am avut rezultate care ne-au adus mari satisfactii, dar nu pot sa afirm ca numai plantele il pot vindeca. De regula, pacientii folosesc in paralel mai multe tratamente. Dar am avut si cazuri de bolnavi trimisi sa moara acasa, deoarece medicii oncologi nu le mai dadeau nici o sansa, iar ei traiesc si astazi".
Totusi, sunt unele boli la care rezultatele tratamentului nu sunt multumitoare. Gheorghe Motorca nu promite minuni oamenilor. "Am observat ca eficienta tratamentului este mai scazuta in cazul tumorilor cerebrale si al cancerelor cu metastaza, la scleroza in placi, obezitate, vitiligo, paralizii, Parkinson, boli psihice. In cazul acestor boli, tratamentul dureaza mai mult, iar sansele de vindecare totala sunt mai scazute."
"Farmacia Verde" e renumita deja in toata tara, iar ecourile vindecarilor miraculoase infaptuite de puterea dumnezeiasca a plantelor fac sa fie mai tot timpul plina sala de asteptare a cabinetului . Fiecare bolnav isi spune pasul, ca la spovedanie. Toti sunt ascultati cu atentie, li se dau sfaturi si tratamente. Daca stai sa studiezi chipurile celor ce ies din cabinetul "Farmaciei Verzi", poti vedea in ochii lor speranta. O speranta justificata de miile de cazuri tratate cu succes de plantele si preparatele lui Gheorghe Motorca.
Marturii ale vindecarii
- Ioan Procopiuc (72 ani) - Campulung Moldovenesc. Diagnostic: cancer la stomac cu metastaze ganglionare. "Acum patru ani, am fost operat si am inceput tratamentul cu citostatice. Cu toate acestea, medicul chirurg nu mi-a dat sperante pentru mai mult de patru luni de viata. Auzind de d-l Motorca, am vrut sa incerc si tratamentul dansului. Dupa o luna de tratament, deja ma simteam mai bine. Analizele erau din ce in ce mai bune, medicii se minunau de progresele pe care le faceam. Acum, pot spune ca am uitat acel cosmar. Nu mai am nici un semn de boala. Sper doar ca bunul Dumnezeu sa-mi mai dea zile, sa ma pot bucura de anii pe care i-am implinit. D-lui Motorca ii doresc viata lunga si multe realizari, ca mult bine aduce lumii asteia nenorocite de boli si suferinte."
- S.I. (63 ani) - Giurgiu. Diagnostic: tumora pe colon neoperata. "Cand mi-a fost descoperita boala, doctorii mi-au propus operatia, dar am refuzat-o. Eram deja in metastaza, imi erau afectate mai multe organe si nu voiam sa devin inca un caz <> pe masa de operatie. Am inceput tratamentul cu ceaiuri al d-lui Motorca acum vreun an. De curand, am facut analize de laborator si o tomografie, la care s-a observat ca nu mai am alte organe afectate, iar tumora s-a redus de la 9 cm la 5 cm. Doctorii, mirati, m-au intrebat ce tratament am urmat. Le-am spus ca am facut tratamentul d-lui Motorca, dar nu le-a venit sa creada. Au spus ca este de domeniul fantasticului. Urmez tratamentul in continuare, ma simt foarte bine si-mi pot desfasura normal activitatea, fiind cadru didactic la un liceu din Giurgiu."
- Radu Sdrula (57 ani) - Bucuresti. Diagnostic: tumora pancreatica, cu metastaze la ficat. "Vestea bolii a cazut ca un trasnet asupra
mea, va dati seama... Am facut o ecografie la Spitalul de Urgenta, apoi am facut o tomografie care a confirmat diagnosticul. Asta se intampla in octombrie 1999. Doctorul Iliescu de la Spitalul de Urgenta m-a sfatuit sa ma operez, dar n-am vrut. Am facut totusi opt serii de citostatice, dar nu ma simteam bine. Atunci, am apelat la medicina naturista. Am inceput tratamentul d-lui Motorca. Luam si radacina de obligeana macerata la rece (cate o lingurita inainte de masa si una dupa masa, de trei ori pe zi), dupa reteta pe care mi-a spus-o o batrana. De asemenea, am luat si Anticancerlin - un medicament natural chinezesc, indicat in cancer. Pe 4 ianuarie a.c., am facut o noua ecografie. Doctorita mi-a spus ca-si va face lucrarea de doctorat pe cazul meu. Tomografia nu mai evidentia nici o formatiune tumorala, nici metastaze, nimic! De atunci, am mai facut trei ecografii (in aprilie, iunie si octombrie) si pot spune ca sunt vindecat. Continuu atat tratamentul d-lui Motorca, cat si celelalte tratamente de care v-am vorbit. Sunt naturale, rau nu au cum sa-mi faca. Nu stiu ce anume m-a vindecat, dar cert este ca actiunea lor cumulata a fost benefica in cazul meu."
- Cornelia Benedek (25 ani) - Aiud. Diagnostic: nodul san drept. "In urma unui control, mi s-a depistat la sanul drept un nodul de marimea unei nuci. M-am operat, dar n-am scapat de necazuri. Aveam dureri continue, nu ma puteam folosi de mana dreapta. Nodulul era de natura benigna, dar existau si celule canceroase. Dupa operatie, mi s-a format un alt nodul, ceea ce m-a speriat foarte tare. Auzisem de d-l Motorca si discutia cu dansul mi-a dat incredere sa incerc si varianta naturista. Am inceput tratamentul in februarie 1999 si il urmez si in prezent, fiindca ma simt foarte bine. Dupa prima luna, am scapat de dureri. Mamografia pe care am facut-o recent arata ca nodulul s-a micsorat in proportie de 90%. Ce mi-as putea dori mai mult?"
- Ilie Preda (43 ani) - Galateni, jud. Teleorman. Diagnostic: Tbc. "Am inceput tratamentul cu ceaiuri la <> din Oradea in data de 25.05.2000. Inainte de tratament, mi se propusese operatia, intrucat aveam o perforatie de 3 x 1,5 cm a lobului superior stang. Dupa o luna de tratament, in urma efectuarii radiografiei pulmonare, s-a constatat ca aceasta rana s-a redus atat de mult, incat nu mai este necesara interventia chirurgicala. Urmez in continuare tratamentul, fiindca efectele sunt spectaculoase!"Florentin Popa

D-l Gheorghe Motorca poate fi contactat la tel. 0259/467704. Cabinetul "Farmacia Verde" functioneaza in Oradea, str. Leonardo Da Vinci nr. 30, parter. Program: luni - vineri, orele 930 - 1800. Bolnavii sunt rugati sa se adreseze telefonic, nu prin scrisori.

sursa: Formula As

19 comentarii:

  1. contra tumorilor maligne va recomand sa incercati si ceaiul domnului Ambrau Dorel, facut in Bihor sub forma de cura de 1 luna de zile, il puteti gasi aici: http://www.ameplant.ro/produs.php?id=1256&denumire=Ceai_Tumori_Maligne_200g O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stie cineva vreun leac naturist pentru pelada unversala?

    RăspundețiȘtergere
  3. Luati legatura cu d-nul Rusalin Todor, care are un tratament pe baza de marul-lupului. Dintr-un material prezentat in Formula As am retinut ca sunt rezultate bune si in alopecie. Va las nr. de telefon al dumnealui: 0742927425.
    Sanatate si bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pacat ca Dl Rusalin Todor este asa expeditiv la telefon, nici macar nu asculta povestea....
      Oare nu se gandeste ca il suna oameni destul de disperati?

      Ștergere
    2. Posibil sa il fi prins dvs. pe d-nul Rusalin Todor intr-un moment mai nepotrivit, "mai expeditiv", dupa cum spuneti. Eu personal am apelat la domnia sa in nenumarate randuri si m-a impresionat prin bunavointa si disponibilitatea de a sari in ajutor!

      Ștergere
  4. stie cineva vreun leac pentru Tumoare pe creier Anaplastic Oligodendrogliom WHO Grad 3. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  5. pt astm bronsic stie cineva vreun leac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara,
      Va rog lasati un mesaj pe site-ul www.gnspy.org adresat d-lui Mario Vasilescu pentru problema dvs. legata de astmul bronsic, poate va poate ajuta!
      Sanatate!

      Ștergere
  6. pentru atac de panica ,daca ma poate ajuta cineva va rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cautati-o la Centrul Amaneser pe d-na Claudia Jimeno Beltran... Exista o tehnica TIPI care stiu ca este eficace in atacuri de panica.
      http://www.amaneser.ro/site/index.html#/cursuri_tipi
      O viata frumoasa va doresc!

      Ștergere
  7. Penstru paralizie bulbara progresiva ce face parte din scleroza Laterala amiotrofica

    RăspundețiȘtergere
  8. buna seara. sunt Ioana si am paralizie bulbara progresiva diagnosticata in 4 spiitale din tara si la clinica Dobling din Viena. Nu exista tratament medicamentos la nivel mondial aceasta afectiune facind parte din SLA care e o boala cumplita. Stie cineva vreun tratament naturist sau vreo speranta pe undeva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercati sa luati legatura cu d-nul dr. Ioan Dumitrescu, acupunctor si homeopat, poate va poate ajuta.
      http://www.sfatulmedicului.ro/medici/dr-ioan-dumitrescu_351
      Poate va mai raspunde cineva cu vreo sugestie.
      Va dorim ca Domnul sa va calauzeasca pasii spre bine!

      Ștergere
  9. pentru boala crohn stie cineva vreun leac?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru melanom malign cu multiple metastaze cerebrale (cea mai mare 2,5cm, majoritatea de pana la 5mm) mai e ceva de facut ?! Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va pot lasa nr. de telefon de la Farmacia Verde Oradea: 0259467704 - intrebati acolo de d-nul Motorca. Si va mai las nr. de telefon al d-nului Rusalin Todor: 0742927425, care trateaza pe baza de marul-lupului. Va doresc din suflet inspiratie de Sus in toate si sa fie bine! De asemenea, va recomand Acatistele Sf. Patapie, pomenit azi, al Sf. Partenie de Lampsakos, al Sf. Nectarie...Domnul sa va ajute si sa va calauzeasca!

      Ștergere
  11. va rog din suflet sa mi spuneticine m ar putea ajuta pt o paradontoza. va multumesc foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua! Mai exista vreo speranta pt cineva cu cancer pulmonar, stadiu 4, cu multiple metastaze (osoasa, ficat, ganglioni, etc.)? Medicii ne-au dat cateva saptamani, cel mult cateva luni...Si-a ameliorat cineva considerabil starea de sanatate, in aceste conditii, cu ceaiuri sau alte tratamente? Persoana in cauza nu poate fi operata si nici chimioterapia nu-i este recomandata, avand un accident vascular cerebral recent...

    RăspundețiȘtergere
  13. Știe cineva un tratament împotriva urinariloe foarte dese mai ales noaptea?

    RăspundețiȘtergere

buna, Tata

sunt eu, Fata Ta... am venit să mă aştepţi în Prag... Aceasta e Moştenirea mea