6 mai 2013

Jurnalul recunostintei - 23

167... Cosmin se uita la un episod din serialul lui preferat, Heroes. ochii imi cad pe un fragment de traducere: Toate sunt parte din destinul tau. 


168... de cateva zile merg in parcul Herastrau, pe malul lacului... si mi-e bine, si citesc din cartea SincroDestinul, de Deepak Chopra - Editura Paralela 45, primita in dar de Paste de la surioara Mo!
169... dimineata am rizomit un pic! am 2 rizomi de kohleria Queen Victoria disponibili si unul de eucodonia Adele, pe care ii ofer ca PREMII (3) celor care vor oferi mai jos o parere referitor la o intrebare-floare:
Ce te bucura cel mai mult la viata ta?
intentionez sa pun la posta rizomii luni, 13 mai a.c. pana atunci, va astept cu drag comentariile!

169... am dat o fuga cu bicicleta in parc! cat de fericita m-am simtit! libera si cu suflu! am stat pe malul lacului, pe iarba, pe paturica de la sala, usurica si molcuta! m-am lasat purtata pe alei pe care nu le mai stiam,   am simtit vanticelul, lumea venind din toate partile... a fost bine, bine, bine... ceva atat de simplu si de BUN! natura, generoasa... lacul, unduit in valuri... eu, o particula vesela si recunoscatoare pentru viata, pentru clocot! 
 aici am poposit, pe mal de lac...
 iarba si viu!
 minunata alergatoare!
 in plimbarile mele, ma tot insoteste cate-un corb!
 Bookland din Herastrau

 "pune-ti o dorinta" - slogan Prima
 un strop din Gradina japoneza
la intoarcere: o casa care imi place mult!

6 comentarii:

  1. paaaaai... chiar micile daruri-surprize ale vietii pe care le descopar fara sa ma gandesc prea mult la ele...

    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. bine te-am regasit "Floare Rara" !viata insasi pentru mine e un mare dar...faptul ca mi s-a permis sa iau parte la "forfota" universului, e cel mai pretios dar!mi-am dorit si am luptat din rasputeri cu insasi viata si cred ca am iesit invingatoare! faptul ca am ajuns pana aici , sa te cunosc e un mare Pas...l-am facut, relele au ramas in urma...ma compar cu apa...apa trece...pietrele , raman...apa e vie...fiecare vrea cate un strop !eu l-am prins pe-al meu !sant gata sa-l impart, asa cum altii au facut candva cu mine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult pentru prezenta ta aici, Danuta! randurile tale sunt un dar!

      Ștergere
  3. Ca sa-ti raspund la intrebarea ta, cred ca ma intai mi-as pune mie intrebarea : Ce este viata pentru mine ? Pentru mine, viata reprezinta un mare dar care are in continut tristete-bucurie, nori-soare, intuneric-lumina, dezamagire-iubire, frig-caldura....Ce ma bucura cel mai mult ? TOTUL !!! Pentru ca mi s-a dat deplina libertate asupra vietii mele pe pamant si toate fac parte din destinul meu dat de EL...

    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, multumesc pentru popas si pentru raspunsul tau luminos!

      Ștergere

buna, Tata

sunt eu, Fata Ta... am venit să mă aştepţi în Prag... Aceasta e Moştenirea mea