Se ia un pachet de unt şi se freacă cu un praf de sare, o cană de zahăr tos şi 2 ouă întregi bine-bine. Când s-a înfoiat, se adaugă 2 căni de făină, se omogenizează şi se întinde în tavă. Deasupra se aşază gem. În vasul în care s-a făcut compoziţia se pune făină, cu care se curăţă pereţii... se pune până se face un bulgăre de cocă tare, care se rade pe răzătoare peste gem. Se coace cam 40 de minute...
Se face simplu, e delicioasă şi nu trebuie să tremuri la gramaj!
Mulţumesc pentru reţetă, Găbiţo!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
buna, Tata
sunt eu, Fata Ta... am venit să mă aştepţi în Prag... Aceasta e Moştenirea mea
-
Am reusit sa ajung sambata trecuta la P arintele Ilie Lacatusu ! A fost o experienta tare emotionanta. Am ajuns in jurul orei 14.30 si...
-
Gheorghe Motorca (Cabinetul "Farmacia Verde" - Oradea) "Extractele noastre au un potential fantastic de intarire a sistemului...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu