2 aug. 2012

tratament zona zoster

cele de mai jos au fost probate de mama mea, care are si ciroza cu virus C, ceea ce a ingreunat mult si alegerea tratamentului, si refacerea. imunitatea ei a fost extrem de scazuta (complicatie a cirozei), asa incat zona zoster a fost extrem de extinsa si de agresiva.

multumesc din suflet d-nei dr. Huica Simona pentru ajutorul nesperat!!! si d-lui Kozak (boli de piele) pentru alifia miraculoasa, care a "ars" efectiv veziculele enorme care se formasera, fara sa apara complicatii in vindecare, fara sa se mai colecteze lichid - chiar daca durerile erau fffff mari.

de asemenea, de mare ajutor a fost reteta pe baza de gutui, gasita in Formula As, pentru care ii multumesc cu recunostinta d-nei Matilda Gogulescu.

ASADAR, iata ce tratament a urmat mama:

1) Reteta pe baza de gutui
Zona Zoster se poate vindeca si fara medicamente, cum m-am vindecat si eu acum circa 30 de ani, dar trebuie sa asteptati sa apara gutuile. Luati 10 gutui mari, le curatati pana ajungeti la partea tare, cu seminte, obtinand astfel niste mici sfere, pe care le introduceti intr-un borcan de sticla acoperindu-le complet cu apa plata. Borcanul il veti tine 7 zile in camara, la intuneric, dupa care strecurati. Cu zeama obtinuta incepeti sa va ungeti pe petele de pe piele si pe partile dureroase. Mie, dupa 3 zile, mi-au disparut durerile si apoi am continuat sa ma ung, pana cand au inceput sa dispara si petele. Cu totul circa o saptamana, dupa care m-am vindecat complet. Prezentand aceasta "reteta" medicului meu de familie, cu ajutorul ei s-a insanatosit si sora doamnei doctor. Este adevarat ca eu am inceput acest "tratament" imediat dupa ce am fost diagnosticata cu aceasta boala ingrozitoare.
Va doresc si dvs. sa va vindecati cat mai grabnic.
MATILDA GOGULESCU - e-mail: silviu.gogulescu@yahoo.com, Bucuresti

"In urma unei sperieturi, mama mea are Zona Zoster"
(Raspuns pentru SLAVU ION, F. AS nr. 898)


Am fost intr-o situatie critica, sotul meu era internat pentru a fi operat de cancer, iar eu am facut Zona Zoster. O doamna mi-a dat urmatoarea reteta, care se poate face foarte usor: din 10 gutui se scoate mijlocul tare, impreuna cu semintele; fructele se pun la macerat 7 zile, dupa care se strecoara, iar cu sucul rezultat se sterg zonele afectate. Dupa o saptamana, durerile mi-au disparut complet, fara nici un alt tratament. Ii doresc mamei dvs. insanatosire grabnica si speranta in Bunul Dumnezeu!
GOGULESCU MATILDA - Bucuresti, tel. 021/319.47.64
2) Dr. Kozak - boli de piele
http://www.kozak-dermato.ro/contact-kozak.php
Adresa
Strada Plantelor, 52A
Telefon
021-3203002
URGENTE-0740093333.
Pavel Kozak

3) Alopat:
- Alanerv - 2 cp./zi, 3 luni
- Lyrica 75 mg sau Gabaran 100 mg - 1 cp./zi, max. 2/zi
- Tramadol 50 mg 1-2 cp/zi

4) antiviral Dacia Plant - f. bun!

5) nu i s-a permis sa ia aciclovir intern din cauza cirozei, dar a folosit aciclovir unguent.

15 comentarii:

  1. Ma bucur enorm ca si "tratamentul meu" pe baza de gutui a putut sa o ajute pe mama dumneavoastra
    Multa sanatate in continuare
    Matilda Gogulescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu acest prilej va multumesc inca o data, doamna Matilda, pentru generozitatea cu care ati pus la dispozitia semenilor dvs. acest remediu si pentru caldura pe care am simtit-o dinspre dvs., cand v-am contactat telefonic!
    Sanatate, din suflet, si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti amabila sa-mi confirmati daca in reteta pe care cu amabilitate o prezentati 1) ceea ce se foloseste este cotorul gutuii, nu pulpa care il inconjoara ? 2) zeama rezultata actioneaza asupra eruptiei sau usureaza durerile inerente bolii? Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    Ceea ce se foloseste este casuta semintelor, adica sferulele acelea molcute care inconjoara semintele.O sa vedeti ca se desprind usor, NU pulpa. Dupa macerare va rezulta o solutie gelatinoasa - noi am tinut-o la frigider.
    In cazul mamei, reteta cu gutui am descoperit-o cam la 10 zile dupa ce au debutat simptomele, plus saptamana de macerat, trecusera in jur de 3 saptamani! Ei ii tot apareau vezicule incontinuu - la inceput a fost prins jumatate de gat (partea stanga), veziculele au urcat apoi prinzand urechea si jumatate de scalp, va dati seama ce era, vezicule una langa alta prin par... A fost ceva teribil... Cand am descoperit reteta cu gutuile, veziculele de pe gat fusesera "arse" de solutia d-lui Kozak, la fel mare parte din cele de pe cap, dar durerile erau in continuare mari. Am constatat efectul de linistire a durerilor cu solutia de gutui, nu stiu daca aceasta a avut si efect de retragere a veziculelor, care in cazul mamei erau cam pe trecute. Puteti sa va consultati si cu d-na Gogulescu, care a fost deosebit de amabila sa lase si un numar de telefon de contact (e trecut in materialul meu).
    SANATATE si BINE din suflet va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc din toata inima pentru bunavointa dvs. Cu recunostinta, Sorin Teodorescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate cele bune si de folos, sanatate si
    CRACIUN FERICIT!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara!
    Mama mea a fost diagnosticata cu zona zoster. Are dureri groaznice care nu trec cu nimic. Am citit reteta de mai sus, dar nu stiu cum va rezista 7 zile pana voi incerca sa caut gutui si sa-l prepar. Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luati de urgenta legatura cu un medic specialist! Durerile sunt intr-adevar de nedescris, daca virusul e mai agresiv. In caz ca nu rezolvati problema, va rog sa o cautati pe d-na dr. Huica Simona, care, desi este medic reumatolog, este nemaipomenita! Pe noi ne-a scos la liman. Nu stiu la ce clinica mai este, dar cred ca pe net o veti gasi. Ii doresc mamei dvs. insanatosire grabnica!

      Ștergere
  8. Buna ziua ,am sa încerc si eu aceasta retrasă ,sunt in faza de început a acestui virus si intradevar sunt dureri ingrozitoare,am sa iau legătura cu doamna Gogulescu ,va multumesc foarte mult ca ati impartasit acest remediu si sper sa mi fie so mie de folos .

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ajuta! Va doresc insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum se pot ameliora durerile zona zoster ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Spuneti -mi va rog daca stiti un remediu pentru o durere puternica de la zona zoster auriculara? Am dureri groaznice la nivelul urechii .Mentionez ca a trecut o luna de atunci si in urma tratamentului cu aciclovir s-a vazut o schimbare la nivelul ochiului, sprancenei, gurii dar nu a urechii. Diagnosticul este Ramsay Hunt. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Spuneti -mi va rog daca stiti un remediu pentru o durere puternica de la zona zoster auriculara? Am dureri groaznice la nivelul urechii .Mentionez ca a trecut o luna de atunci si in urma tratamentului cu aciclovir s-a vazut o schimbare la nivelul ochiului, sprancenei, gurii dar nu a urechii. Diagnosticul este Ramsay Hunt. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      Mama a fost la randul ei pacienta... Nu avem cunostinte medicale pentru a va recomanda ceva anume. Mai sus aveti tratamentul urmat de mama mea, iclusiv remediul natural pe baza de gutui, care in cazul mamei a fost foarte bun.

      Ștergere
  13. cine stie un remediu n aturist pt zona zoster zona capului si este afectat si ochiul drept durerile sunt mari si aa trecut mai bine de o luna jumate de la eruptie si durerile persista si ochiul deranjeza este vorba de un bunic de 77 ani

    RăspundețiȘtergere

buna, Tata

sunt eu, Fata Ta... am venit să mă aştepţi în Prag... Aceasta e Moştenirea mea