5 nov. 2008

parkour



sportul preferat al lui Cosmin! se numeşte PARKOUR! amănunte aici!

îmi place!

5 comentarii:

  1. seamana cu ce-am facut noi la Budo Zen,cand am sarit de pe un spalier pe altul!

    cred ca ar deveni si sportul meu preferat;de curiozitate:in Bucuresti exista locuri special amenajate pentru a fi practicat?(exclud incercarile de a te strecura prin multime,inghesuiala din mijloacele de transport,incercarea-izbutita sau nu- de a ajunge la usa pentru a cobori,idem reusita da/nu de a te imbarca in autobuz,metrou,etc. :-))))))))

    si cataratul pe ziduri(genul acela de alpinism)m-a atras intotdeauna

    Mo("cea mare")

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Mo!
    Cos practica prin casa, sarind peste pat si fotolii! si afara, desigur, cu prietenii sai! peste garduletele din parc, pe pereti si alte locuri propice numai de ei stiute! Cos e foarte entuziasmat, habar n-aveam ca exista asa ceva, credeam ca e inventat ad-hoc in lumea lor de prieteni... azi "am rasfoit" un pic net-ul si am gasit multe lucruri interesante. imi place mult curgerea aparent fara efort care se degaja din ce am vazut pana acum. din pacate, nu stiu sa existe, cel putin in Bucuresti, locuri special amenajate pt. asa ceva... doar sa intri intr-o gasca unde sa experimentezi, ca de exemplu cea a lui Cosmin! vii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Intru si eu in randul "cercetasilor"!
    Vin!

    PS:pot sa sar si la tine in casa,peste pat si fotolii? :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa sari peste tot, ca o caprita!

    Dor,

    RăspundețiȘtergere
  5. deci...sa va zic ... ma numesc Alex ( Axel sau DuDiX -> Porecla de parkour ) si am 12 ani :) practic parkour de 1 an - 2 dar am ajuns intr-o parte a parkourului de unde chiar nu mai am ce invata pentru ca nu are cine :| stiu miscarile de baza si altele mai avansate dar vreau sa invat de la cei care stiu mai bine :) asa ca as vrea sa va intreb daca eu ..plus gasca mea de traseori ( suntem 4 -5 depinde ) ne putem alatura voua :) ei simt team leaderul ... si incerc sa ii invat si pe restul ( uni prind alti nu. ) dar am nevoie de o gasca adevarata de parkour .. asa ca daca puteti sa ma lasati sa intru ... adaugati alexandruzavoianu in adresa de yahoo si mai discutam :) multumesc mult pentru rabdarea acordata :) toata stima lui cosmin . traseor adevarat :)

    RăspundețiȘtergere

buna, Tata

sunt eu, Fata Ta... am venit să mă aştepţi în Prag... Aceasta e Moştenirea mea